Over mij

 

Noldi van Batum

Achtergrond

Ieder mens bestaat uit een geheel aan eigenschappen, gedragingen, gevoelens, gedachten, verlangens en mogelijkheden. Ik geloof dat je veel meer kunt dan je denkt. Alles wat erin zit, komt eruit als je jezelf de kans geeft. Als je het durft. En daar zit mijn uitdaging. Het geheel van de mens ontdekken en hem helpen te worden wie hij eigenlijk is. Het is mijn drijfveer. Het is een proces van creëren, van ontwikkeling.

Mijn ontwikkeling

Een voorbeeld van zo’n proces is mijn ontwikkeling tot therapeut. Deze begon toen ik in 1994 aan de slag ging als zelfstandig therapeut. Ik volgde de HBO opleiding Hypnotherapie aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Deze opleiding rondde ik af in 1998. Vanuit mijn ervaringen als therapeut kreeg ik behoefte tot verdere verdieping. Ik behaalde mijn Master Classification, en verschillende bijscholingen waaronder trainingen in werken met het Innerlijk Kind.

Zelf creëren

Nog steeds blijf ik mij ontwikkelen, als therapeut en als mens. Iedereen die om mijn hulp vraagt, heeft zijn eigen beleving. Ik verplaats mij gemakkelijk in de belevingswereld van degene die ik help en stem mijn therapie daarop af. Ik weet een warme en vertrouwde omgeving te creëren waarin je durft te verdiepen in jezelf. Daarin ervaar je het vermogen tot zelfgenezing en ontwikkel je je eigen proces. Je gaat zelf creëren.